Chinees restaurant Zwolle

Nederlanders gaan graag langs de Chinees voor een maaltijd. Maar we hebben ook hele goede orientaalse restaurants waar je relaxt kunt genieten van Chinees gerechten en drankjes. Op zoek naar Chinees proeven in Zwolle? Op deze site vindt u wat u zoekt. De Chinese keuken blijft altijd heerlijk. In Zwolle kunt u goed terecht. Hieronder staat een overzicht van tips om heerlijk Chinees te eten in Zwolle of omgeving. Man-manrchi!


Chinees restaurant Zwolle
Chinees restaurant Zwolle

Chinees eten in Zwolle 2018

Lekker uit eten in mei ? Zwolle kent vele plaatsen waar je lekker Chinees kunt eten. En er zijn meer dan tien restaurants in Zwolle gespecialiseerd in de Chinese keuken.

Ervaringsdeskundigen over de Chinese belevenis in Zwolle

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekendere Chinese restaurants in Zwolle. Dit wordt gezegd over Chinees restaurant Eethuis A Kong (gemiddelde beoordeling: 9.6) in Zwolle:

 • (Cijfer: 9.7) Al jaren komen wij bij Leo lekker Surinaams Javaans Chinees eten voor een goede prijs. Wanneer je ff een rondje dappermarkt hebt gedaan is dit restaurant een echte aanrader om naar toe te gaan. Verse tjauwmin zo uit de wok op je bord, dat proef je. Veel Surinamers Javanen komen van ver om hier te eten. Don Leo heeft altijd een praatje klaar. Probeert u het zelf, njang sweety.
 • (Cijfer: 10) Ik kom er nu zo'n 10 jaar regelmatig. Nog nooit spijt van gehad. Leo is de man.
 • (Cijfer: 10) Familie Thakoersingh komt al jaren hier! Beste moksi meti die er bestaat! Saus is goddelijk en de adjuma maakt het af!
 • (Cijfer: 9.9) Het eten is echt heerlijk en goedkoop. Ik kom hier vaak.
 • (Cijfer: 9.8) Het is een klein, maar gezellig eethuis met heerlijk eten!! Ik kom hier regelmatig om eten af te halen. Zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 10) Ik werk in weesp en woon in purmerend, ik ga speciaal vanuit weesp naar Leo en neem ik het mee naar purmerend...bel en bestel even van tevoren vanuit weesp,ga ik langs haal ik het op ....naar huis... lekker .. ciao

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Zwolle? Kijk dan eens bij:

Chinees: niet alleen lekker eten

De etenswaren die wij mee krijgen als we Chinees afhalen bij de Chinees-om-de-hoek is niet altijd hetzelfde als het originele Chinese eten. De reden hiervoor: China is een heel groot land. De verschillen in weersomstandigheden zorgen voor erg uiteenlopende voedselbronnen op erg uiteenlopende locaties in China. Het is lastig om de Chinese keuken als een geheel te zien, maar e is een aantal ingrediënten die veel voorkomen in oorspronkelijke Chinese gerechten.

De meest gebruikte ingrediënten in Chinees eten zijn granen: rijst, gierst en tarwe. Er wordt veel gebruik gemaakt van vlees van varkens, kippen en eenden en sesamolie is in bijna elk Chinees gerecht te vinden. Daarnaast wordt in China heel veel taugé geconsumeerd.Bij iedere Chinees ontdek je altijd wel de babi pangang, nasi goreng en foe yong hai. Maar de oorspronkelijke Chinese gerechten ontdek je niet bij elke Chinees.

Neem eens de tijd, en ga eens oorspronkelijk Chinees eten de omgeving van Zwolle. Je zult merken dat er echt veel meer is dan de afhaal-Chinees.

Chinese restaurants Zwolle

Er zijn vele Chinese restaurants in Zwolle. Hieronder een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Gantau Village
  Boschstraat 19
  4811 GA Breda
 • Snackbar 't Waaltje
  Marjoleinstraat 14
  3084 PJ Rotterdam
 • Hock-Sieng
  Vismarkt 28
  9711 KT Groningen
 • Yuan
  Dukaatpassage 23
  8232 GC Lelystad
 • Sun On
  Elckerlyclaan 71
  5625 EP Eindhoven
 • Tim Hong
  Reigerlaan 32
  3136 JK Vlaardingen
 • Golden City
  Herenstraat 43
  3911 JB Rhenen
 • Oriëntal
  Nieuwe Straatweg 2
  9061 CL Gytsjerk
 • Xie Xie
  Rijksweg 29
  5391 LJ Nuland

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Zwolle op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Zwolle? Op onderstaande kaart van Zwolle en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Zwolle - Horeca in het nieuws

Publiek kiest mooist versierde Koningsdag etalage
Zwolle - Restaurant McDonald's, Greving & Greving opticiens en de families Barneveld, Bergman en Van der Graaf winnen de Koningsdagprijs in de categorieën fraaist versierde etalage, balkon, woonschip en sloep. De afgelopen drie weken hebben zij op  ...
bron: www.weblogzwolle.nl
Aandeel Ajax onderuit na mislopen kampioenschap
Doordat concurrent PSV zijn wedstrijd in en tegen Zwolle wel won, kroonden de Eindhovenaren zich verrassend tot landskampioen. Ajax moet nu via play-offs proberen deelname aan het miljoenenbal te bewerkstelligen. Wel moet worden aangetekend dat  ...
bron: www.nu.nl
Zo was Heerenveen: De Dracht omstreeks 1980
Nico P.W. Tiën kwam in 1964 naar Heerenveen met het doel hier een Chinees Restaurant op te zetten. Hij vond de heer P. Faber uit Zwolle , eigenaar van Dracht 126, bereid om, naar de bouwadviezen van de Amstel Brouwerij N.V. te Amsterdam,dit pandte  ...
bron: www.heerenveensecourant.nl
Alzheimer Café bij restaurant Urbana Zwolle
ZWOLLE - Restaurant Urbana aan de Wipstrikkerallee 213 in Zwolle opent dinsdag 17 mei weer haar deuren voor een Alzheimer Café. Thema van de avond is 'Omgaan met dementie'. Han van der Mars, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, is de  ...
bron: www.destentor.nl
Brandje in restaurant Thomas à Kempisstraat
De brandmelding was gedaan voor een winkelpand waar een restaurant zit gevestigd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het brandje geblust, hout wat nog in de oven lag was blijven branden en was daardoor de boosdoener. Voor zo ver  ...
bron: www.weblogzwolle.nl