Chinees restaurant Tilburg

U bent op zoek naar een Chinees restaurant in Tilburg? Dan bent u hier goed. Chinees eten is overheerlijk. Hieronder is een lijst opgenomen van suggesties om overheerlijk Chinees te dineren in een Chinees restaurant in Tilburg of omgeving. Man-manrchi!


Chinees restaurant Tilburg
Chinees restaurant Tilburg

Chinees eten Tilburg 2018

Lekker uit eten in mei ? Tilburg zijn erg veel plaatsen waar je prima Chinees kunt eten. En er zijn minstens tien plekken in Tilburg gespecialiseerd in Chinees eten.

Klanten over de Chinese belevenis in Tilburg

Hieronder diverse recente beoordelingen van één van de Chinese restaurants in Tilburg. Deze reacties ontvingen we over Chinees restaurant Eethuis A Kong (beoordeling: 9.6) in Tilburg:

 • (Cijfer: 9.8) Het is een klein, maar gezellig eethuis met heerlijk eten!! Ik kom hier regelmatig om eten af te halen. Zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 9.9) Het eten is echt heerlijk en goedkoop. Ik kom hier vaak.
 • (Cijfer: 10) Ik werk in weesp en woon in purmerend, ik ga speciaal vanuit weesp naar Leo en neem ik het mee naar purmerend...bel en bestel even van tevoren vanuit weesp,ga ik langs haal ik het op ....naar huis... lekker .. ciao
 • (Cijfer: 9.7) Al jaren komen wij bij Leo lekker Surinaams Javaans Chinees eten voor een goede prijs. Wanneer je ff een rondje dappermarkt hebt gedaan is dit restaurant een echte aanrader om naar toe te gaan. Verse tjauwmin zo uit de wok op je bord, dat proef je. Veel Surinamers Javanen komen van ver om hier te eten. Don Leo heeft altijd een praatje klaar. Probeert u het zelf, njang sweety.
 • (Cijfer: 10) Familie Thakoersingh komt al jaren hier! Beste moksi meti die er bestaat! Saus is goddelijk en de adjuma maakt het af!
 • (Cijfer: 10) Ik kom er nu zo'n 10 jaar regelmatig. Nog nooit spijt van gehad. Leo is de man.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Tilburg? Kijk dan eens bij:

Chinees eten: veel meer dan lekker eten

De maaltijden die wij mee krijgen als we Chinees afhalen bij de Chinees-om-de-hoek zijn niet altijd even representatief voor het originele Chinese eten. Dit is ook niet gek, want China is natuurlijk een enorm groot land. De verschillen in weersomstandigheden zorgen voor verschillende voedselbronnen op verschillende locaties. Er is een aantal ingrediënten die veel voorkomen.

De meest gebruikte ingrediënten zijn granen: gierst, tarwe en rijst. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vlees van varkens, kippen en eenden en sesamolie en pindaolie zijn in bijna elk gerecht te vinden.Bij de Chinees in Nederland vind je altijd wel de babi pangang, nasi goreng of foe yong hai. Maar de daadwerkelijke Chinese gerechten vind je niet bij elke Chinees-om-de-hoek.

Neem eens de tijd, en ga eens origineel Chinees eten bij een van de restaurants , die te vinden zijn in Tilburg.

Chinese restaurants Tilburg

Er zijn erg veel Chinese restaurants in Tilburg. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • New Happy Corner
  Plantage Middenlaan 30
  1018 DG Amsterdam
 • Lin Wah
  Rimsky-Korssakovweg 1
  1323 LP Almere
 • Sjon
  Dierenselaan 103
  2573 KD Den Haag
 • Restaurant Sapporo
  Grote Markt 53
  1315 JC Almere
 • Rasa Senang
  Heerenweg 51
  6414 AC Heerlen
 • Xie Xie
  Rijksweg 29
  5391 LJ Nuland
 • Sun On
  Elckerlyclaan 71
  5625 EP Eindhoven
 • Hong Bin
  Dorpsstraat 29
  8141 AH Heino
 • OriĆ«ntal
  Nieuwe Straatweg 2
  9061 CL Gytsjerk
 • Tim Hong
  Reigerlaan 32
  3136 JK Vlaardingen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Tilburg op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Tilburg? Op onderstaande kaart van Tilburg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Tilburg

Oracle en Google voor de rechter om code in Android
Oracle en Google staan maandag opnieuw voor de rechter in een zaak over broncode in Android waar Oracle zegt het auteursrecht op te hebben. Google hangt een boete van 8,8 miljard dollar (7,7 miljard euro) boven het hoofd. Het mobiele  ...
bron: www.nu.nl
Guus Meeuwis komt met kookboek
Het lekkerste van Guus en Dick bevat 56 receptens, afwisselend een van thuiskok Meeuwis voor elke dag en een van sterrenchef Dick Middelweerd, met wie de zanger vorig jaar een eigen pop-uprestaurant opende in Tilburg . Door: BuzzE. Lees meer over:.
bron: www.nu.nl
Drunen, Tilburg - Auto-inbraken en diefstal dagopbrengst restaurant bij Bureau ...
Tilburg Op 8 december 2015 sluipt er een man voor openingstijd een restaurant binnen. Hij rommelt wat in een tas die aan een stoel hangt en grist er een envelop uit. Daarin zat een aanzienlijk geldbedrag. We laten in deze uitzending haarscherpe beelden  ...
bron: www.alarmeringen.nl
'ASR maakt plannen rond beursgang deze week bekend'
Verzekeraar ASR zal waarschijnlijk nog deze week bekendmaken wanneer het bedrijf naar de beurs gaat. Mogelijk worden de details komende vrijdag naar buiten gebracht, meldt persbureau Bloomberg op basis van uitspraken van ingewijden.
bron: www.nu.nl
Restaurant Taste! zoekt assistent restaurant manager
Wie wil er nu niet werken in het meest trendy restaurant van Tilburg ? Taste! is het restaurant van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Een bezoek aan Taste! is een ware beleving voor de gast. Wil jij hier een steentje aan bijdragen? Laat dan zien hoe ...
bron: tilburg.com
Vind uw Chinees Restaurant