Chinees restaurant Rotterdam

U bent op zoek naar Chinese horeca in Rotterdam? Dan bent u hier op het juiste adres. Iedereen die ooit echt Chinees gegeten heeft, weet het al: Chinese dineren is altijd genieten. Op deze pagina van Chinees Restaurant .info staat een overzicht van ideeen om echt Chinees te eten in Rotterdam. Bellissimo!


Chinees restaurant Rotterdam
Chinees restaurant Rotterdam

Chinees eten in Rotterdam 2018

Lekker uit eten in mei ? In Rotterdam zijn erg veel restaurants waar je heerlijk Chinees kunt eten. En er zijn meer dan tien plaatsen helemaal gespecialiseerd in de Chinese keuken.

Wat vertellen fijnproevers over de Chinese keuken in Rotterdam

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de Chinese restaurants in Rotterdam. Deze reacties ontvingen we over Chinees restaurant Wha Kong 2 (gemiddelde beoordeling: 8.6) in Rotterdam:

 • (Cijfer: 7.2) Dt is een ware kilochinees!
 • (Cijfer: 8.7) Open keuken, vriendelijke mensen. Hier krijg je veel en 't is heerlijk. De prijzen zijn echt gemiddeld, dus zeker een aanrader.
 • (Cijfer: 8.8) In dit restaurant te Rotterdam kunt u genieten van afhaal gerechten door koks bereidde oosterse kookkunsten. De koks dragen zorg voor de smakelijke bereiding van specialiteiten, onder andere Chinese, Indische en Thaise gerechten. Wha Kong 2 is een aanduiding voor restaurants met een uitzonderlijk goede open keuken en een correcte bediening in rotterdam en omstreken . Al 15 jaar ben ik vaste klant en beschouw ik deze afhaal Chinees als mijn beste vriend.
 • (Cijfer: 8) Makkelijk om je keuze via de website te maken en dan telefonisch vast bestellen. Het eten is prima en ook voldoende voor de grote eter.
 • (Cijfer: 8.4) Supergoed! Hygiënisch, je kunt het allemaal zien... Open keuken! Kwaliteit eten is ruim voldoende, en je krijgt meer dan genoeg.
 • (Cijfer: 9.5) Zeer goede tent! Vandaag het maandmenu genomen. Het eten was zeer snel klaar. Je krijgt super veel. Het eten was zeer goed en bleef lang warm. De Ku Yu Luk ballen smaakten lekkerder dan bij de Peking Express. Ook de Fou Hai was prima aldus Sir Williams. Kortom een goede Chinees!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Rotterdam? Kijk dan eens bij:

Chinees: veel meer dan alleen eten

De etenswaren die wij mee krijgen als we Chinees bestellen bij de Chinees-om-de-hoek zijn niet altijd even representatief voor het oorspronkelijke Chinese eten. De oorspronkelijke Chinese keuken is enorm veelzijdig. Dat ligt ook voor de hand, want China is natuurlijk een reusachtig groot land. De verschillende klimaten zorgen voor erg diverse voedselbronnen op enorm diverse plaatsen in China. Het is lastig om de Chinese keuken als een geheel te zien, maar e is een aantal ingrediënten die heel veel voorkomen.

De meest gebruikte ingrediënten zijn granen en veel rijst. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vlees van varkens, kippen en eenden en sesamolie is in bijna elk gerecht te vinden. Daarnaast wordt in China heel veel taugé geconsumeerd.Bij de Chinees in Nederland vind je altijd wel de babi pangang, nasi goreng en foe yong hai. Maar de traditionele Chinese gerechten ontdek je niet bij elke Chinees.

Neem eens de tijd, en ga eens oorspronkelijk Chinees eten Rotterdam.Je weet niet wat je proeft!

Chinees restaurant in Rotterdam

Er zijn vele Chinese restaurants in Rotterdam. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • China Town Fastfood
  West-Kruiskade 9b
  3014 AJ Rotterdam
 • De Bezorgchinees
  Anthonetta Kuijlstraat 88
  3066 AA Rotterdam
 • Nieuw Lin-Fah
  Poolsterstraat 6
  3067 LX Rotterdam
 • Shammah
  Groene Hilledijk 249 C
  3073 AH Rotterdam
 • Red Pepper
  Groenendaal 45F
  3011 SM Rotterdam
 • Spicy Temptation
  Westersingel 4
  3014 GM Rotterdam
 • Sānsān
  Hang 33
  3011 GG Rotterdam
 • FAFI
  Witte de Withstraat 93b
  3012 BN Rotterdam
 • See You See Me
  Hartmansstraat 31
  3012 VA Rotterdam
 • Mama K's Take-Away
  Bergselaan 239 A
  3038 CB Rotterdam

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Rotterdam op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Rotterdam? Op onderstaande kaart van Rotterdam en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over horeca in Rotterdam

Rotterdamse zaken stijgen op ranglijst restaurantgids
Joelia in het Hilton in Rotterdam is volgens restaurantgids Lekker net als vorig jaar het beste restaurant van Zuid-Holland. Het geesteskind van topchef Mario Ridder, erkend met één Michelinster, is tevens gestegen naar de 4de plek in de jaarlijkse ...
bron: www.ad.nl
Containervervoer Rotterdam daalt, Antwerpen stijgt
IJzererts en schroot nam 8,5% af, vooral doordat de Duitse staalindustrie onder druk staat door dumping van Chinees staal. Hoogovens van Dillingen en Voest Alpine waren tijdelijk buiten gebruik vanwege onderhoud. De overslag van kolen daalde 10,3%,  ...
bron: www.logistiek.nl
Rotterdammer mishandelt ex en ontvoert kind
Man belt politie vanwege de 'vieze' bacon op zijn burger. 30 oktober De politie kreeg zaterdagavond een wel heel opvallende melding. Een man belde vanuit een restaurant op de Coolsingel in Rotterdam over de betaling van zijn hamburger. Scheidsrechter  ...
bron: www.ad.nl
Gouden kookkunst 'voor aan de muur'
De 25-jarige Zhang Peng Fei won afgelopen weekeinde namelijk een gouden medaille bij het wereldkampioenschap Chinees koken in Rotterdam . En hij vertoont zijn kookkunsten dagelijks in de keuken van Chinees restaurant De Gouden Lelie aan de  ...
bron: www.haarlemsdagblad.nl