Chinees restaurant Hilversum - Echt Chinees genieten

Mensen uit Nederland gaan vaak langs de Chinees voor een afhaalmaaltijd. Maar Nederland kent ook hele goede orientaalse restaurants waar je heerlijk relaxt kunt genieten van Chinees gerechten. U bent op zoek naar de Chinese keuken in Hilversum? Dan bent u hier goed. Chinees eten is altijd lekker genieten. Hier vindt u een overzicht met suggesties om echt Chinees te eten in Hilversum of omgeving. Smakelijk eten!


Chinees restaurant Hilversum
Chinees restaurant Hilversum

Chinees eten in Hilversum 2018

Heerlijk uit eten in mei ? In Hilversum zijn enkele Chinese eetgelegenheden.

Klanten over Chinees uiteten in Hilversum

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Chinese restaurants in Hilversum.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Hilversum? Kijk dan eens bij:

Chinees: niet alleen lekker eten

De gerechten die wij mee krijgen als we Chinees bestellen bij de Chinees-om-de-hoek is niet altijd hetzelfde als het daadwerkelijke Chinese eten. De oorzaak: China is een reusachtig groot land. De verschillen in weersomstandigheden zorgen voor zeer diverse voedselbronnen op enorm uiteenlopende plekken. Het is lastig om de Chinese keuken als een geheel te zien, maar e is een aantal ingrediënten die veel voorkomen.

De meest gebruikte ingrediënten in Chinese gerechten zijn granen: rijst, gierst en tarwe. Er wordt veel gebruik gemaakt van vlees van varkens, kippen en eenden en sesamolie is in bijna elk Chinees gerecht te vinden.

Als je China zou opdelen in vier regio's dan vind je de Jing-keuken in het noorden, waar rijst, tarwe, sesamzaad, selderij, Chinese kool en komkommer veel gegeten worden, net als sojabonen en perziken. In het westen heb je te maken met het Chuan-gebied. De gerechten zijn erg pittig. Hier wordt veel gekookt met rundvlees. In het zuiden heb je te maken met de de Yue-regio. De accenten zijn hier zoetzuurvergelijkbaar met veel van de Chinese restaurants in Nederland. In het oosten is de de Sjanghai-keuken. Deze is het bekendst en wordt is gefocust op rijst, tarwe en zeevruchten.

Bij de Chinees in Nederland vind je altijd wel de babi pangang, nasi goreng of foe yong hai. Maar de oorspronkelijke Chinese menu's vind je niet bij elke Chinees.Ga eens origineel Chinees eten Hilversum.

Chinese restaurants Hilversum

Er zijn niet veel Chinese restaurants in Hilversum. Hieronder enkele aanraders.

  • Kim-on
    Kleine Drift 47
    1221 JZ Hilversum
  • Mr. Sushi & Miss Wok
    Gijsbrecht van Amstelstraat 301
    1215 CM Hilversum

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Hilversum op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Hilversum? Op onderstaande kaart van Hilversum en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Hilversum

Internetreus Alibaba rekent op forse groei
Het Chinese internetbedrijf Alibaba verwacht dit jaar flink te groeien. De e-commerce-reus voorziet dat de omzet in het lopende boekjaar, dat in maart eindigt, op zijn minst bijna de helft hoger zal uitkomen dan vorig jaar. Het is voor het eerst sinds ...
bron: nieuws.nl
Luiten kan zich niet mengen in strijd om zege in Oostenrijk
De Chinees had voor vier ronden 275 slagen nodig (13 onder par), vijf minder dan Luiten. De Spanjaard Adrian Otaegui eindigde als tweede op één slag afstand. De derde plaats, met twee slagen meer dan Wu, was voor de Engelsman Richard McEvoy.
bron: www.nu.nl
Woonwinkel WoonXL opent pop-up stores in oude panden V&D
In de vroegere V&D's in Alphen aan den Rijn en Beverwijk komen grote pop-up stores onder de naam WoonXL. Het gaat om tijdelijke woonwinkels die worden opgezet door wooncentrum De Zeehoek, een meubelverkoper uit het West-Friese Andijk.
bron: www.nu.nl
Een maand zonder cash: hoe gaat dat?
Op weg naar de redactie heb ik 20 minuten overstaptijd op station Hilversum . Tijd voor een kop koffie, maar de ...
bron: www.plusonline.nl
Top vernielde kerstboom restaurant Hilversum teruggebracht
HILVERSUM De top van één van de tien vernielde kerstbomen van restaurant VIDA is vandaag teruggebracht. De tien kerstbomen werden in de nacht van donderdag op vrijdag allemaal uit de grond getrokken. Van de grootste boom werd de bovenste helft  ...
bron: www.rtvnh.nl
Vind uw Chinees Restaurant