Chinees restaurant Haarlem - Geniet van de Chinese keuken

Mensen uit Nederland gaan graag langs de Chinees voor een maaltijd. Maar Nederland kent ook hele goede orientaalse restaurants waar je op je gemak kunt genieten van Chinees gerechten. Op zoek naar Chinees proeven in Haarlem? Op deze website vindt u precies wat u zoekt. Iedereen die ooit Chinees geproefd heeft, vertellen we niets nieuws: Chinese dineren is genieten. In Haarlem kunt u wat dat betreft goed terecht. Hieronder staat een overzicht van ideeen om heerlijk Chinees te eten in een restaurant in Haarlem. Smakelijk eten!


Chinees restaurant Haarlem
Chinees restaurant Haarlem

Chinees eten in Haarlem 2018

Heerlijk uit eten in mei of juni 2018? Haarlem kent vele plaatsen waar je heerlijk Chinees kunt eten. En er zijn minimaal tien plekken in Haarlem helemaal gespecialiseerd in de Chinese keuken.

Ervaringsdeskundigen over de Chinese keuken in Haarlem

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekendere Chinese restaurants in Haarlem. Dit wordt gezegd over Chinees restaurant Eethuis A Kong (gemiddelde beoordeling: 9.6) in Haarlem:

 • (Cijfer: 9.9) Het eten is echt heerlijk en goedkoop. Ik kom hier vaak.
 • (Cijfer: 10) Ik kom er nu zo'n 10 jaar regelmatig. Nog nooit spijt van gehad. Leo is de man.
 • (Cijfer: 10) Familie Thakoersingh komt al jaren hier! Beste moksi meti die er bestaat! Saus is goddelijk en de adjuma maakt het af!
 • (Cijfer: 9.7) Al jaren komen wij bij Leo lekker Surinaams Javaans Chinees eten voor een goede prijs. Wanneer je ff een rondje dappermarkt hebt gedaan is dit restaurant een echte aanrader om naar toe te gaan. Verse tjauwmin zo uit de wok op je bord, dat proef je. Veel Surinamers Javanen komen van ver om hier te eten. Don Leo heeft altijd een praatje klaar. Probeert u het zelf, njang sweety.
 • (Cijfer: 10) Ik werk in weesp en woon in purmerend, ik ga speciaal vanuit weesp naar Leo en neem ik het mee naar purmerend...bel en bestel even van tevoren vanuit weesp,ga ik langs haal ik het op ....naar huis... lekker .. ciao
 • (Cijfer: 9.8) Het is een klein, maar gezellig eethuis met heerlijk eten!! Ik kom hier regelmatig om eten af te halen. Zeker een aanrader!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Haarlem? Kijk dan eens bij:

Chinees eten: niet alleen heerlijk eten

De gerechten die wij bestellen als we Chinees bestellen bij de Chinees-om-de-hoek zijn niet altijd even representatief voor het oorspronkelijke Chinese eten. Dit is ook niet gek, want China is natuurlijk een heel groot land. De verschillende klimaten zorgen voor diverse voedselbronnen op enorm verschillende plaatsen in China. Er is een aantal ingrediënten die heel veel voorkomen in traditionele Chinese etenswaren.

De meest gebruikte ingrediënten zijn granen: gierst, tarwe en veel rijst. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vlees van varkens, kippen en eenden en sesamolie en pindaolie zijn in bijna elk gerecht te vinden.Bij de Chinees zie je altijd wel de babi pangang, nasi goreng of foe yong hai. Maar de daadwerkelijke Chinese menu's ontdek je niet bij elke Chinees-om-de-hoek.Neem eens de tijd, en ga eens daadwerkelijk Chinees eten bij een van de Chinese restaurants , die te vinden zijn in de omgeving van Haarlem. Je zult versteld staan.

Chinees restaurant in Haarlem

Er zijn vele Chinese restaurants in Haarlem. Hieronder enkele aanraders.

 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Ni Hao
  Markt 6
  9411 KP Beilen
 • Snackbar 't Waaltje
  Marjoleinstraat 14
  3084 PJ Rotterdam
 • Xie Xie
  Rijksweg 29
  5391 LJ Nuland
 • Rasa Senang
  Heerenweg 51
  6414 AC Heerlen
 • Het Oosten
  Hoefslag 45
  3862 KA Nijkerk gld
 • Chiang Dynasty
  Erasmusdomein 39
  6229 GB Maastricht
 • Oriëntal
  Nieuwe Straatweg 2
  9061 CL Gytsjerk
 • Sun On
  Elckerlyclaan 71
  5625 EP Eindhoven
 • Wokky Wokky
  Marktstraat 102
  9581 AE Musselkanaal

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Haarlem op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Haarlem? Op onderstaande kaart van Haarlem en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Haarlem - Restaurant in het nieuws

Nederlands record in handel aardolieproducten
Nadat de handel een aantal jaar min of meer constant was, namen in- en uitvoer vorig jaar opnieuw toe, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag. Er werd in totaal 94 miljard kilo aan geraffineerde aardolieproducten ingevoerd, tegen ...
bron: www.nu.nl
[Fotoalbum] The Gin Sum Club, Haarlem
Hartje Haarlem is een bar- restaurant rijker: The Gin Sum Club (TGSC), gebaseerd op de typisch gentleman's clubs die Londen rijk is. “Daar zie je veel van dit soort bar- restaurants ”, vertelt manager Mies Eringa. “Het zijn populaire clubs waar ...
bron: www.entreemagazine.nl
Reizen uit noodzaak
Dat politiek geladen kunst ook vele malen minder subtiel kan, toont de Chinees Ai Weiwei, die onlangs naar het Griekse eiland Lesbos trok om zich te laten fotograferen in dezelfde houding als de dood aangespoelde Syrische peuter Aylan. Ook hier bepaalt  ...
bron: fd.nl
Woonwinkel WoonXL opent pop-up stores in oude panden V&D
In de vroegere V&D's in Alphen aan den Rijn en Beverwijk komen grote pop-up stores onder de naam WoonXL. Het gaat om tijdelijke woonwinkels die worden opgezet door wooncentrum De Zeehoek, een meubelverkoper uit het West-Friese Andijk.
bron: www.nu.nl
'Foxconn wil iPhone-fabriek openen in India'
Technologiefabrikant Foxconn zou van plan zijn om een nieuwe fabriek in India te openen, waarin onder andere de iPhone zal worden gefabriceerd. De fabrikant staat op het punt om een deal met de Indiase overheid te sluiten, aldus bronnen van ET Now.
bron: www.nu.nl