Chinees restaurant Enschede - Ni Hao!

Mensen uit Nederland gaan graag langs de Chinees voor een maaltijd. Maar we kennen ook voortreffelijke orientaalse restaurants waar je relaxt kunt genieten van Chinees gerechten en drankjes. U bent op zoek naar Chinees proeven in Enschede? Dan bent u aan het juiste adres. De Chinese keuken is altijd genieten. En ook in Enschede kunt u goed terecht. Op deze pagina van Chinees Restaurant .info vindt u een lijst te vinden van tips om echt Chinees te dineren. Ni Hao!


Chinees restaurant Enschede
Chinees restaurant Enschede

Chinees eten in Enschede 2018

Enschede zijn erg veel plaatsen waar je prima Chinees kunt eten. Er zijn meer dan tien plaatsen in Enschede helemaal gespecialiseerd in Chinees eten.

Klanten over de Chinese belevenis in Enschede

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de bekende Chinese restaurants in Enschede. Dit wordt gezegd over Chinees restaurant Eethuis A Kong (gemiddelde beoordeling: 9.6) in Enschede:

 • (Cijfer: 9.9) Het eten is echt heerlijk en goedkoop. Ik kom hier vaak.
 • (Cijfer: 10) Familie Thakoersingh komt al jaren hier! Beste moksi meti die er bestaat! Saus is goddelijk en de adjuma maakt het af!
 • (Cijfer: 10) Ik werk in weesp en woon in purmerend, ik ga speciaal vanuit weesp naar Leo en neem ik het mee naar purmerend...bel en bestel even van tevoren vanuit weesp,ga ik langs haal ik het op ....naar huis... lekker .. ciao
 • (Cijfer: 10) Ik kom er nu zo'n 10 jaar regelmatig. Nog nooit spijt van gehad. Leo is de man.
 • (Cijfer: 9.7) Al jaren komen wij bij Leo lekker Surinaams Javaans Chinees eten voor een goede prijs. Wanneer je ff een rondje dappermarkt hebt gedaan is dit restaurant een echte aanrader om naar toe te gaan. Verse tjauwmin zo uit de wok op je bord, dat proef je. Veel Surinamers Javanen komen van ver om hier te eten. Don Leo heeft altijd een praatje klaar. Probeert u het zelf, njang sweety.
 • (Cijfer: 9.8) Het is een klein, maar gezellig eethuis met heerlijk eten!! Ik kom hier regelmatig om eten af te halen. Zeker een aanrader!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Enschede? Kijk dan eens bij:

Chinees: niet alleen heerlijk eten

De etenswaren die wij bestellen als we Chinees bestellen bij de Chinees-om-de-hoek is niet altijd hetzelfde als het oorspronkelijke Chinese eten. De oorzaak: China is een reusachtig groot land. De verschillen in weersomstandigheden zorgen voor verschillende voedselbronnen op erg uiteenlopende plaatsen in China. Het is lastig om de Chinese keuken als een geheel te zien, maar e is een aantal ingrediënten die veel voorkomen. De meest gebruikte ingrediënten zijn granen en uiteraard veel rijst. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vlees van varkens, kippen en eenden en sesamolie en pindaolie zijn in bijna elk Chinees gerecht te vinden. Daarnaast wordt in China heel veel taugé geconsumeerd.Bij iedere Chinees in Nederland ontdek je altijd wel de babi pangang, nasi goreng en foe yong hai. Maar de oorspronkelijke Chinese menu's zie je niet bij elke Chinees.Neem eens de tijd, en ga eens daadwerkelijk Chinees eten bij een van de restaurants , die te vinden zijn in de omgeving van Enschede.Je weet niet wat je proeft!

Chinese restaurants in Enschede

Er zijn erg veel Chinese restaurants in Enschede. Hieronder enkele aanraders.

 • Eethuis A Kong
  Wagenaarstraat 64
  1093 CV Amsterdam
 • Restaurant Sapporo
  Grote Markt 53
  1315 JC Almere
 • HanTing Cuisine
  Prinsestraat 33
  2513 CA Den Haag
 • Lin Wah
  Rimsky-Korssakovweg 1
  1323 LP Almere
 • New Happy Corner
  Plantage Middenlaan 30
  1018 DG Amsterdam
 • Mulan
  Steenstraat 16
  4561 AS Hulst
 • Het Oosten
  Hoefslag 45
  3862 KA Nijkerk gld
 • Chiang Dynasty
  Erasmusdomein 39
  6229 GB Maastricht
 • Kota Radja
  Grotestraat 18
  7471 BP Goor
 • Tim Hong
  Reigerlaan 32
  3136 JK Vlaardingen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Enschede op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Enschede? Op onderstaande kaart van Enschede en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Enschede

Twee horecazaken aan Walstraat verkocht | TV Enschede FM | de lokale omroep ...
Twee horecazaken aan de Walstraat in Enschede veranderen van eigenaar, restaurant Autrement en Eetbar Appeltjes van Oranje. Beide eigenaren verkopen hun restaurant vanwege persoonlijke omstandigheden. Lex Fehling, van Autrement, is door  ...
bron: www.tvenschedefm.nl
Een kijkje in de nieuwe Van der Valk in Enschede
Paul van der Valk herhaalt de vraag, om vervolgens aan te vullen: ,,Die Chinees kom ik nooit meer tegen. Dat is mijn werkelijke reden. Bedrijven uit de buurt zijn trots op wat ze neerzetten. Bovendien: het zijn mijn toekomstige klanten. Ze zullen hun ...
bron: www.tubantia.nl
Vier Enschedese bedrijven failliet verklaard | TV Enschede FM | de lokale ...
Zuiderhagen BV is failliet. De vennootschap runde sinds de zomer van 2014 restaurant Da PizZa aan de Zuiderhagen in Enschede . Da PizZa is een concept van de Arnhemmer David Zilli, die in zijn eigen woonplaats ook een restaurant onder die naam heeft.
bron: www.tvenschedefm.nl
Chinese vereniging wint cultuurprijs
De Chinese vereniging ACSSE(Association of Chinese Students and Scholars in Enschede ) won afgelopen vrijdag de Union Cultuurprijs. Tijdens het Open Podium van cultuurkoepel Apollo deelde de Student Union de prijs uit. Yuxin Zhou (secretary van  ...
bron: www.utnieuws.nl