Chinees restaurant Eindhoven - Chinees eten in Nederland

Op zoek naar Chinese horeca in Eindhoven? Dan bent u op het juiste adres. Iedereen die ooit echt Chinees geproefd heeft, vertellen we niets nieuws: Chinees eten blijft altijd genieten. En ook in Eindhoven kunt u terecht. Hieronder staat een lijst opgenomen met suggesties om echt Chinees te dineren. Bellissimo!


Chinees restaurant Eindhoven
Chinees restaurant Eindhoven

Chinees eten Eindhoven 2018

Eindhoven kent vele restaurants waar je lekker Chinees kunt eten. Er zijn meer dan tien gelegenheden gespecialiseerd in Chinees eten.

Wat vertellen fijnproevers over de Chinese belevenis in Eindhoven

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de Chinese restaurants in Eindhoven. Dit wordt gezegd over Chinees restaurant Eethuis A Kong (beoordeling: 9.7) in Eindhoven:

 • (Cijfer: 9.9) Het eten is echt heerlijk en goedkoop. Ik kom hier vaak.
 • (Cijfer: 9.7) Al jaren komen wij bij Leo lekker Surinaams Javaans Chinees eten voor een goede prijs. Wanneer je ff een rondje dappermarkt hebt gedaan is dit restaurant een echte aanrader om naar toe te gaan. Verse tjauwmin zo uit de wok op je bord, dat proef je. Veel Surinamers Javanen komen van ver om hier te eten. Don Leo heeft altijd een praatje klaar. Probeert u het zelf, njang sweety.
 • (Cijfer: 10) Het eten van A kong is top en lekker en de service en de bedieng is heel goed. A kong vind ik één van de beste eet / afhaal restaurants van Amsterdam. Dus beste Leo en je vrouw en dochters: ga zo door, jullie zijn toppers.
 • (Cijfer: 10) Ik kom er nu zo'n 10 jaar regelmatig. Nog nooit spijt van gehad. Leo is de man.
 • (Cijfer: 9.8) Het is een klein, maar gezellig eethuis met heerlijk eten!! Ik kom hier regelmatig om eten af te halen. Zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 10) Familie Thakoersingh komt al jaren hier! Beste moksi meti die er bestaat! Saus is goddelijk en de adjuma maakt het af!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Eindhoven? Kijk dan eens bij:

Chinees eten: niet alleen heerlijk eten

De etenswaren die wij bestellen als we Chinees bestellen bij de Chinees-om-de-hoek is niet altijd hetzelfde als het daadwerkelijke Chinese eten. De echte Chinese keuken is erg gevarieerd. De reden hiervoor: China is een heel groot land. De verschillende klimaten zorgen voor uiteenlopende voedselbronnen op erg uiteenlopende locaties in China. Het is lastig om de Chinese keuken als een geheel te zien, maar e is een aantal ingrediënten die veel voorkomen in traditionele Chinese etenswaren. De meest gebruikte ingrediënten in Chinese gerechten zijn granen: rijst, gierst en tarwe. Er wordt veel gebruik gemaakt van vlees en sesamolie is in bijna elk gerecht te vinden.

Als je China zou opdelen in vier gebieden dan ontdek je het Jing-gebied in het noorden. In het westen vind je het Chuan-gebied. Hier wordt veel gekookt met rundvlees. In het zuiden ontdek je de de Yue-regio. De focus ligt hier op zoetzuur, een beetje zoals we gewend zijn in de gerechten van de Chinese restaurants in ons land. In het oosten is de de Sjanghai-regio. Deze is het bekendst en wordt gekenmerkt door rijst, tarwe en zeevruchten.

Bij de Chinees in Nederland ontdek je altijd wel de babi pangang, nasi goreng of foe yong hai. Maar de daadwerkelijke Chinese menu's proef je niet bij elke Chinees.

Ga eens traditioneel Chinees eten Eindhoven.Je weet niet wat je proeft!

Chinese restaurants in Eindhoven

Er zijn vele Chinese restaurants in Eindhoven. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Hock-Sieng
  Vismarkt 28
  9711 KT Groningen
 • Gantau Village
  Boschstraat 19
  4811 GA Breda
 • Ni Hao
  Markt 6
  9411 KP Beilen
 • Zen Restaurant Lounge
  Rijksstraatweg 51
  2121 AB Bennebroek
 • Wokky Wokky
  Marktstraat 102
  9581 AE Musselkanaal
 • Sun On
  Elckerlyclaan 71
  5625 EP Eindhoven
 • C&T Maaltijden
  Piet smitstraat 7
  1602 VA Enkhuizen
 • China Garden
  Torenstraat 2
  6267 ES Cadier en Keer
 • Sjon
  Dierenselaan 103
  2573 KD Den Haag
 • Golden City
  Herenstraat 43
  3911 JB Rhenen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Eindhoven op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Eindhoven? Op onderstaande kaart van Eindhoven en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Eindhoven - Restaurants in het nieuws

Chris heeft autisme maar werkt vol overgave en veel plezier dankzij Futuris in ...
Bijna dagelijks gaat Chris naar restaurant Soul Kitchen in Eindhoven . Voor z'n plezier en om er iets te leren. Chris Wijdh, 30 jaar oud, is autistisch. Zelf zegt hij dat hij 'vooral ADHD' heeft, dat weet hij sinds 2012. Wonen doet hij onder begeleiding ...
bron: www.omroepbrabant.nl
NAC houdt zicht op eredivise
FC Eindhoven mocht aftrappen en NAC ging massaal op jacht naar de bal. Dat resulteerde binnen de minuut in de eerste corner voor de thuisploeg. De bal kwam terecht bij Sjoerd Ars die met een strakke bal Uros Matic bediende: 1-0. Het met 17.400 fans  ...
bron: www.nu.nl
Chinezen bedingen eerste optie tot overname AC Milan
Enkele Chinese investeerders hebben het exclusief recht verworven om een groot deel van de aandelen van AC Milan op termijn over te nemen. Het betekent dat eigenaar Silvio Berlusconi voorlopig niet in gesprek gaat met mogelijke andere investeerders.
bron: www.vi.nl
Bouw van Nanjing-paviljoen Eindhoven start later
In ieder geval is er nog discussie over de modern gestileerde Chinese lantaarn die bij het paviljoen moet komen te staan. Die zou wat smaller moeten worden. De Chinese architect en de supervisor hebben elkaar nog niet gesproken, aldus de woordvoerder  ...
bron: www.ed.nl