Chinees restaurant Delft - Heerlijk uiteten

Mensen uit Nederland gaan graag langs de Chinees voor een snelle afhaalmaaltijd. Maar Nederland kent ook hele goede orientaalse restaurants waar je op je gemak kunt genieten van Chinees eten en drankjes. U bent op zoek naar Chinees proeven in Delft? Dan zit u hier goed. Iedereen die ooit echt Chinees geproefd heeft, vertellen we niets nieuws: Eten uit China is altijd lekker genieten. En ook in Delft kunt u prima terecht. Op deze pagina van Chinees Restaurant .info vindt u een overzicht met ideeen om overheerlijk Chinees te eten in een restaurant. Smakelijk eten!


Chinees restaurant Delft
Chinees restaurant Delft

Chinees eten Delft 2018

Heerlijk uit eten in mei of juni 2018? Delft kent erg veel restaurants waar je lekker Chinees kunt eten. Er zijn meer dan tien plaatsen in Delft gespecialiseerd in de Chinese keuken.

Fijnproevers over Chinees dineren in Delft

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de Chinese restaurants in Delft. Dit zeggen mensen over Chinees restaurant Eethuis A Kong (beoordeling: 9.6) in Delft:

 • (Cijfer: 10) Ik kom er nu zo'n 10 jaar regelmatig. Nog nooit spijt van gehad. Leo is de man.
 • (Cijfer: 9.8) Het is een klein, maar gezellig eethuis met heerlijk eten!! Ik kom hier regelmatig om eten af te halen. Zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 10) Familie Thakoersingh komt al jaren hier! Beste moksi meti die er bestaat! Saus is goddelijk en de adjuma maakt het af!
 • (Cijfer: 10) Ik werk in weesp en woon in purmerend, ik ga speciaal vanuit weesp naar Leo en neem ik het mee naar purmerend...bel en bestel even van tevoren vanuit weesp,ga ik langs haal ik het op ....naar huis... lekker .. ciao
 • (Cijfer: 9.9) Het eten is echt heerlijk en goedkoop. Ik kom hier vaak.
 • (Cijfer: 9.7) Al jaren komen wij bij Leo lekker Surinaams Javaans Chinees eten voor een goede prijs. Wanneer je ff een rondje dappermarkt hebt gedaan is dit restaurant een echte aanrader om naar toe te gaan. Verse tjauwmin zo uit de wok op je bord, dat proef je. Veel Surinamers Javanen komen van ver om hier te eten. Don Leo heeft altijd een praatje klaar. Probeert u het zelf, njang sweety.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Delft? Kijk dan eens bij:

Chinees is meer dan alleen eten

De maaltijden die wij bestellen als we Chinees bestellen bij de Chinees-om-de-hoek zijn niet altijd even representatief voor het oorspronkelijke Chinese eten. De traditionele Chinese keuken is erg veelzijdig. Dit is ook niet gek, want China is een heel groot land. De verschillende klimaten zorgen voor diverse voedselbronnen op enorm uiteenlopende plekken in China. Er is een aantal ingrediënten die heel veel voorkomen.

De meest gebruikte ingrediënten in Chinees eten zijn granen: rijst, gierst en tarwe. Er wordt veel gebruik gemaakt van vlees en sesamolie en pindaolie zijn in bijna elk Chinees gerecht te vinden. Daarnaast wordt in China heel veel taugé geconsumeerd.Bij de Chinees in Nederland vind je altijd wel de babi pangang, nasi goreng en foe yong hai. Maar de daadwerkelijke Chinese menu's vind je niet bij elke Chinees-om-de-hoek.Ga eens daadwerkelijk Chinees eten bij een van de Chinese restaurants in Delft.

Chinees restaurant Delft

Er zijn erg veel Chinese restaurants in Delft. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Hao Yuan
  Van der Molenallee 99
  6865 CB Doorwerth
 • HanTing Cuisine
  Prinsestraat 33
  2513 CA Den Haag
 • Tim Hong
  Reigerlaan 32
  3136 JK Vlaardingen
 • New Happy Corner
  Plantage Middenlaan 30
  1018 DG Amsterdam
 • Yuan
  Dukaatpassage 23
  8232 GC Lelystad
 • Oriëntal
  Nieuwe Straatweg 2
  9061 CL Gytsjerk
 • Het Oosten
  Hoefslag 45
  3862 KA Nijkerk gld
 • China Garden
  Torenstraat 2
  6267 ES Cadier en Keer
 • Sjon
  Dierenselaan 103
  2573 KD Den Haag
 • Wokky Wokky
  Marktstraat 102
  9581 AE Musselkanaal

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Delft op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Delft? Op onderstaande kaart van Delft en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Delft

Politie moet oppassen bij aanschaf Chinese drones
Zo krijgt China inzage in beelden en gegevens van Nederlandse dronegebruikers. Drone-adviseur Lucas van Oostrum van Delft Aerial Robotics (DAR) waarschuwt daarom bedrijven voor de opslag van gegevens die de drones opleveren: "Om te zorgen dat  ...
bron: www.bnr.nl
Chinese studente alsnog overleden na val in water in Delft
Een 26-jarige Chinese studente die in de nacht van zaterdag op zondag in Delft van een boot in het water viel, is overleden. De vrouw was met een landgenote aanwezig bij een feestje op de boot. De twee studentes kwamen bij de Rotterdamseweg samen in  ...
bron: www.nu.nl
Een klavecimbel voor je verjaardag
... (9) – is ook ballerina en speelt badminton. Omdat haar ouders Russisch en Chinees zijn en Engels met elkaar praten, spreekt ze vier talen vloeiend. ... Menno van Delft grijpt in. „Als de geluidsman denkt dat dit goed is, dan heeft hij geen goed ...
bron: www.nrc.nl
Eerste 200 gasten eten gratis bij Ribs Factory
Kan jij met dit lekkere weer ook aan niks anders denken als een lekkere sparerib, maar heb je geen zin om ze zelf te maken? Dan moet je nog even geduld hebben tot 26 mei, want dan opent Ribs Factory in Delft op de Beestenmarkt. Het restaurant komt  ...
bron: indebuurt.nl
Delftenaar van de week Ed Hoogendijk: 'Horeca is de huiskamer van Delft'
Bistro de Pijpenla en restaurant Le Mariage zijn al 20 jaar gevestigd in de stad. Als voorzitter van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Delft probeert hij 'de boel' in Delft bij elkaar te brengen. "Eerst moet je als horeca-ondernemer lekker gaan ...
bron: delftsepost.nl