Chinees restaurant Arnhem - Echt Chinees genieten

We gaan vaak langs de Chinees voor een afhaalmaaltijd. Maar Nederland kent ook voortreffelijke orientaalse restaurants waar je op je gemak kunt genieten van Chinees gerechten en drankjes. Zoeken naar Chinees genieten in Arnhem? Op deze site bieden we u de betere Chinese restaurants in Arnhem. Iedereen die ooit echt Chineese gerechten geproefd heeft, vertellen we niets nieuws: Chinese dineren is heerlijk. En in Arnhem kunt u goed terecht. Hieronder is een overzicht van suggesties om overheerlijk Chinees te dineren in een Chinees restaurant. Geniet ervan!


Chinees restaurant Arnhem
Chinees restaurant Arnhem

Chinees eten Arnhem 2018

Heerlijk uit eten in mei of juni 2018? Arnhem kent enkele Chinese eetgelegenheden.

Fijnproevers over de Chinese belevenis in Arnhem

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de Chinese restaurants in Arnhem. Dit zeggen klanten over Chinees restaurant Ho-Mé (beoordeling: 8.6) in Arnhem:

  • (Cijfer: 9.1) Het eten bij Ho Me is altijd lekker en niet duur. De mensen zijn er vriendelijk. Ik bestel meestal Babi Pangang voor nog geen 10 euro en daar kan ik echt 2-3 dagen van eten.
  • (Cijfer: 8.7) Ho Mé is één van de betere eethuisjes in Arnhem. Altijd lekker, vers en met smaak bereidt. Een aanrader.
  • (Cijfer: 9.2) Heerlijk eten. Wij gaan hier gemiddeld 1x per maand met collega's op donderdagmiddag lunchen. Sommige collega's komen hier al jaren en zij zijn nog net zo enthousiast als in het begin. Qua uiterlijk is het inderdaad een cafetaria. Maar het eten is fantastisch! De eigenaresse is ook erg vriendelijk. Eten is altijd lekker warm, soms nog een tikkeltje heet. Alles is vers en voor die prijs kun je het absoluut niet laten!
  • (Cijfer: 9.3) Kom hier nu echt al ongeveer 15 jaar en ik blijf terugkomen! Heerlijk eten voor echt een spotprijsje, leuke mensen en altijd vers. Mijn buik begint nu al weer te knorren alleen als ik er al aan denk.. :P.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Arnhem? Kijk dan eens bij:

Chinees eten: niet alleen eten

De gerechten die wij bestellen als we Chinees afhalen bij de Chinees-om-de-hoek zijn niet altijd even representatief voor het originele Chinese eten. De reden hiervoor: China is natuurlijk een heel groot land. De verschillende klimaten zorgen voor zeer diverse voedselbronnen op zeer uiteenlopende locaties in China. Er is een aantal ingrediënten die veel voorkomen. De meest gebruikte ingrediënten in Chinese gerechten zijn granen: rijst, gierst en tarwe. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vlees en sesamolie en pindaolie zijn in bijna elk Chinees gerecht te vinden. Daarnaast wordt in China heel veel taugé geconsumeerd.

Als je China zou opdelen in vier regionen dan ontdek je de Jing-regio in het noorden, waar rijst, tarwe, sesamzaad, Chinese kool en komkommer veel gegeten worden. In het westen vind je de Chuan-regio. Hier wordt veel gekookt met rundvlees. In het zuiden ontdek je de het Yue-gebied. De accenten zijn hier zoetzuur. In het oosten is de het Sjanghai-gebied. Deze is het bekendst en wordt gekenmerkt door rijst, tarwe en zeevruchten. Rijstwijn en zoete bonenpasta worden hier ook veel gebruikt.

Bij de Chinees in Nederland ontdek je altijd wel de babi pangang, nasi goreng en foe yong hai. Maar de traditionele Chinese gerechten zie je niet bij elke Chinees-om-de-hoek.

Neem eens de tijd, en ga eens daadwerkelijk Chinees eten bij een van de restaurants , die te vinden zijn in Arnhem.

Chinees restaurant in Arnhem

Er zijn niet veel Chinese restaurants in Arnhem. Hieronder enkele van de betere restaurants.

  • Ho-Mé
    Koningstraat 22
    6811 DG Arnhem

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Arnhem op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Arnhem? Op onderstaande kaart van Arnhem en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over horeca in Arnhem

Giro in Arnhem: dit is er te doen op zondag 8 mei
Wie zicht wil hebben op de finish onder genot van een hapje en drankje kan terecht bij Mahler; het restaurant in Musis. De finish van de etappe naar Arnhem ligt zo'n beetje voor de deur van Mahler. Mahler biedt je de kans om live bij de finish aanwezig ...
bron: www.arnhem-direct.nl
Kupers vierde op 800 meter bij Diamond League in Shanghai
De Nederlander liep een tijd van 1.46,23 en finishte net voor de Keniaanse olympisch kampioen en wereldrecordhouder David Rudisha. De tijd van Kupers lag wel ruim boven de olympische limiet van 1.45,20. Bram Som was aangewezen als gangmaker  ...
bron: www.nu.nl
Nationale Opera uitgeroepen tot beste operagezelschap van 2016
Dat heeft de organisatie op Twitter laten weten. De Nationale Opera zelf zegt zeer vereerd en dankbaar te zijn. Ze mag zich een jaar lang het beste operahuis ter wereld noemen. De prijs is zondagavond uitgereikt in Londen. Ook operagezelschappen uit  ...
bron: www.nu.nl
WADA schorst Chinees dopinglaboratorium
Als het lab binnen de schorsingstermijn vijf niet nader genoemde verbeterpunten doorvoert, kan het WADA het Chinese bureau weer accrediteren. Het antidopingbureau in Peking kondigde vrijdag wijzigingen aan in de werkwijze van het lab.
bron: www.nu.nl
Kunstcafé 55+ Arnhem op de archeologische tour
ARNHEM - Bezoekers van het Kunstcafé 55+ maken donderdag 26 mei kennis met archeologie en ontdekken wat er allemaal in de Arnhemse bodem wordt gevonden. Bij restaurant Momento in Arnhem vertelt Wim Schennink, vice-voorzitter van de AWN  ...
bron: www.gelderlander.nl