Chinees restaurant Amsterdam - Echt Chinees genieten

Op zoek naar Chinese lekkernijen in Amsterdam? Dan zit u hier goed. Iedereen die ooit echt Chineese gerechten gegeten heeft, weet het al: Chinees eten blijft heerlijk. En in Amsterdam kunt u wat dat betreft terecht. Op deze pagina van Chinees Restaurant .info staat een lijst te vinden met tips om heerlijk Chinees te eten. Geniet ervan!


Chinees restaurant Amsterdam
Chinees restaurant Amsterdam

Chinees eten in Amsterdam 2018

Heerlijk uit eten in juli ? Amsterdam zijn erg veel plekken waar je prima Chinees kunt eten. En er zijn meer dan tien gelegenheden in Amsterdam helemaal gespecialiseerd in de Chinese keuken.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Chinese belevenis in Amsterdam

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekende Chinese restaurants in Amsterdam. Deze reacties ontvingen we over Chinees restaurant Eethuis A Kong (gemiddelde beoordeling: 9.7) in Amsterdam:

 • (Cijfer: 9.7) Al jaren komen wij bij Leo lekker Surinaams Javaans Chinees eten voor een goede prijs. Wanneer je ff een rondje dappermarkt hebt gedaan is dit restaurant een echte aanrader om naar toe te gaan. Verse tjauwmin zo uit de wok op je bord, dat proef je. Veel Surinamers Javanen komen van ver om hier te eten. Don Leo heeft altijd een praatje klaar. Probeert u het zelf, njang sweety.
 • (Cijfer: 9.9) Het eten is echt heerlijk en goedkoop. Ik kom hier vaak.
 • (Cijfer: 10) Het eten van A kong is top en lekker en de service en de bedieng is heel goed. A kong vind ik één van de beste eet / afhaal restaurants van Amsterdam. Dus beste Leo en je vrouw en dochters: ga zo door, jullie zijn toppers.
 • (Cijfer: 10) Ik werk in weesp en woon in purmerend, ik ga speciaal vanuit weesp naar Leo en neem ik het mee naar purmerend...bel en bestel even van tevoren vanuit weesp,ga ik langs haal ik het op ....naar huis... lekker .. ciao
 • (Cijfer: 10) Familie Thakoersingh komt al jaren hier! Beste moksi meti die er bestaat! Saus is goddelijk en de adjuma maakt het af!
 • (Cijfer: 9.8) Het is een klein, maar gezellig eethuis met heerlijk eten!! Ik kom hier regelmatig om eten af te halen. Zeker een aanrader!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Amsterdam? Kijk dan eens bij:

Chinees: veel meer dan alleen eten

De gerechten die wij bestellen als we Chinees bestellen bij de Chinees-om-de-hoek zijn niet altijd even representatief voor het daadwerkelijke Chinese eten. De traditionele Chinese keuken is erg gevarieerd. Dat is begrijpelijk, want China is een enorm groot land. De verschillen in weersomstandigheden zorgen voor verschillende voedselbronnen op erg uiteenlopende plaatsen. Er is een aantal ingrediënten die heel veel voorkomen. De meest gebruikte ingrediënten zijn granen: gierst, tarwe en rijst. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vlees van varkens, kippen en eenden en sesamolie en pindaolie zijn in bijna elk gerecht te vinden. Daarnaast wordt in China heel veel taugé geconsumeerd.Bij iedere Chinees vind je altijd wel de babi pangang, nasi goreng en foe yong hai. Maar de oorspronkelijke Chinese menu's vind je niet bij elke Chinees.

Neem eens de tijd, en ga eens oorspronkelijk Chinees eten bij een van de Chinese restaurants in Amsterdam.

Chinees restaurant Amsterdam

Er zijn vele Chinese restaurants in Amsterdam. Hieronder noemen we een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Ah-Lung
  Van Woustraat 9
  1074 AA Amsterdam
 • Afhaalcentrum Oosten
  Zeedijk 147
  1012 AW Amsterdam
 • Oceania
  Scheldestraat 77
  1078 GH Amsterdam
 • Fans Kitchen
  Overtoom 254
  1054 JA Amsterdam
 • Ron Gastrobar Oriental
  Kerkstraat 23
  1017 GA Amsterdam
 • Taste of Culture
  Korte Leidsedwarsstraat 139-141
  1017 PZ Amsterdam
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Kam Yin
  Warmoesstraat 6
  1012 JD Amsterdam
 • Chinese Bistro Mr Tongs
  Korte Leidsedwarsstraat 119
  1017 PZ Amsterdam
 • Orient Express
  Kropaarstraat 8
  1032 LA Amsterdam

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Amsterdam op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Amsterdam? Op onderstaande kaart van Amsterdam en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Amsterdam - Restaurant in het nieuws

Witsel verkiest Chinees Tianjin Quanjian boven Juventus
Steeds meer spelers en trainers zwichten voor het grote geld in de Chinese Super League. Eerder opteerden Carlos Tevez, Oscar, Graziano Pellè, Hulk, Ramires, Ezequiel Lavezzi, Jackson Martinez, Gervinho en Papiss Cissé al voor een Aziatisch avontuur.
bron: www.nu.nl
Duizend nieuwe VR-bioscopen in een jaar
Oprichter Jip Samhoud (26): "Bin Gu is eigenaar van Yuecheng Media en oud-presentator van de Chinese staatstelevisie. Nadat hij het programma in Amsterdam had gezien, kregen we van de Chinese ambassade een nogal mysterieuze e-mail met een  ...
bron: www.deondernemer.nl
KLM via samenwerking China Airlines naar Japan
De Chinezen gaan vanuit Taipeh KLM-passagiers verder vervoeren naar Japan, en Zuid-Korea. Dat is maandagmiddag bekend gemaakt op Schiphol. Met het verbond dicht KLM ook het gat dat vorig jaar viel toen de maatschappij haar activiteiten in Japan  ...
bron: www.ad.nl
Biefstuk-koning Loetje overleden na val in eigen restaurant
Het biljartcafé werd uitgebreid tot een biefstukkenimperium met elf zaken in onder meer Amsterdam , Overveen, Utrecht en sinds april ook in Rotterdam. Gisteren werd in besloten kring afscheid genomen van Ludwig 'Loetje' Klinkhamer. M Tip de redactie  ...
bron: www.ad.nl
Gudelj staat voor Chinees avontuur
... wil bijna zes miljoen euro ontvangen voor Gudelj, die twee maanden geleden uit de selectie werd gezet omdat hij zich niet meer kon motiveren voor zijn rol als wisselspeler. De 25-jarige Serviër staat nog tot de zomer van 2020 in Amsterdam onder ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Vind uw Chinees Restaurant