Chinees restaurant Almere - Genieten op z'n Chinees

Zoeken naar Chinese lekkernijen in Almere? Dan bent u hier goed. Chinees eten is altijd heerlijk. In Almere kunt u terecht. Hieronder is een overzicht van suggesties om overheerlijk Chinees te eten in een Chinees restaurant in Almere. Geniet ervan!


Chinees restaurant Almere
Chinees restaurant Almere

Chinees eten in Almere 2018

Heerlijk uit eten in mei ? Almere kent vele Chinese restaurants. En er zijn minimaal tien restaurants helemaal gespecialiseerd in Chinees eten.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over Chinees dineren in Almere

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de Chinese restaurants in Almere. Deze reacties ontvingen we over Chinees restaurant Eethuis A Kong (gemiddelde beoordeling: 9.6) in Almere:

 • (Cijfer: 9.8) Het is een klein, maar gezellig eethuis met heerlijk eten!! Ik kom hier regelmatig om eten af te halen. Zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 10) Ik kom er nu zo'n 10 jaar regelmatig. Nog nooit spijt van gehad. Leo is de man.
 • (Cijfer: 9.9) Het eten is echt heerlijk en goedkoop. Ik kom hier vaak.
 • (Cijfer: 10) Ik werk in weesp en woon in purmerend, ik ga speciaal vanuit weesp naar Leo en neem ik het mee naar purmerend...bel en bestel even van tevoren vanuit weesp,ga ik langs haal ik het op ....naar huis... lekker .. ciao
 • (Cijfer: 10) Familie Thakoersingh komt al jaren hier! Beste moksi meti die er bestaat! Saus is goddelijk en de adjuma maakt het af!
 • (Cijfer: 9.7) Al jaren komen wij bij Leo lekker Surinaams Javaans Chinees eten voor een goede prijs. Wanneer je ff een rondje dappermarkt hebt gedaan is dit restaurant een echte aanrader om naar toe te gaan. Verse tjauwmin zo uit de wok op je bord, dat proef je. Veel Surinamers Javanen komen van ver om hier te eten. Don Leo heeft altijd een praatje klaar. Probeert u het zelf, njang sweety.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Almere? Kijk dan eens bij:

Chinees: niet alleen eten

De maaltijden die wij bestellen als we Chinees bestellen bij de Chinees-om-de-hoek is niet altijd hetzelfde als het traditionele Chinese eten. Dat ligt ook voor de hand, want China is een enorm groot land. De verschillende klimaten zorgen voor uiteenlopende voedselbronnen op erg diverse plaatsen in China. Er is een aantal ingrediënten die veel voorkomen.

De meest gebruikte ingrediënten zijn granen: gierst, tarwe en rijst. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vlees van varkens, kippen en eenden en sesamolie is in bijna elk gerecht te vinden.

Als je China zou opdelen in vier regio's (Noord, Oost, Zuid en West) dan vind je het Jing-gebied in het noorden, waar rijst, tarwe, sesamzaad, lente-ui, Chinese kool en komkommer veel gegeten worden, net als sojabonen en perziken. In het westen ontdek je het Chuan-gebied. Hier wordt veel gekookt met rundvlees. In het zuiden vind je de het Yue-gebied. De accenten zijn hier zoetzuur. In het oosten is de de Sjanghai-regio. Deze wordt is gefocust op rijst, tarwe en zeevruchten. Rijstwijn en zoete bonenpasta worden hier ook veel gebruikt.

Bij de Chinees ontdek je altijd wel de babi pangang, nasi goreng en foe yong hai. Maar de daadwerkelijke Chinese gerechten vind je niet bij elke Chinees.Ga eens daadwerkelijk Chinees eten de omgeving van Almere. Je zult merken dat er echt meer is dan de afhaal-Chinees.

Chinese restaurants Almere

Er zijn vele Chinese restaurants in Almere. Hieronder enkele aanraders.

 • HanTing Cuisine
  Prinsestraat 33
  2513 CA Den Haag
 • Yuan
  Dukaatpassage 23
  8232 GC Lelystad
 • Chiang Dynasty
  Erasmusdomein 39
  6229 GB Maastricht
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Het Oosten
  Hoefslag 45
  3862 KA Nijkerk gld
 • Wokky Wokky
  Marktstraat 102
  9581 AE Musselkanaal
 • New Happy Corner
  Plantage Middenlaan 30
  1018 DG Amsterdam
 • Kanton
  Charles Frehenstraat 2b
  6374 EM Landgraaf
 • Hao Yuan
  Van der Molenallee 99
  6865 CB Doorwerth
 • Mulan
  Steenstraat 16
  4561 AS Hulst

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Chinese restaurants Almere op de kaart

Waar zijn de Chinese restaurants in Almere? Op onderstaande kaart van Almere en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Chinees restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Almere - Restaurant in het nieuws

Chinezen bedingen eerste optie tot overname AC Milan
Enkele Chinese investeerders hebben het exclusief recht verworven om een groot deel van de aandelen van AC Milan op termijn over te nemen. ...
bron: www.vi.nl
Uitslag Toto: wie had dit voorzien?
Eeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z'n twee├źn of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan ...
bron: voetbalindebollenstreek.nl
'Vluchteling = woning'
Ondanks dat het aandeel sociale huurwoningen de laatste tijd afnam, hebben woningcorporaties die momenteel krap bij kas zitten in de afgelopen periode huizen verkocht. Op verzoek van de gemeente worden er door woningcorporaties in Almere , Utrecht,  ...
bron: www.powned.tv
Fans ADO kondigen protest aan tegen Wang
In een week waarin ADO Den Haag opnieuw in de ban is van de Chinese soap, wacht vanavond de competitiewedstrijd tegen AZ. De supportersgroeperingen van de Hagenaars grijpen ... Volgens Chinees gebruik worden deze getoond bij ongelukkige en treurige ...
bron: www.vi.nl
Drijvende eilanden, kunst en nieuwe bruggen rond Weerwater
ALMERE - Het Rondje Weerwater is niet herkenbaar, er moet meer reuring en activiteiten plaatsvinden en de koppeling tussen het water en het centrum moet worden versterkt. Drie van de vele conclusies die David Kloet van landschapsarchitectenbureau  ...
bron: www.dichtbij.nl